lördag 8 mars 2008

Inte ens 20 dagar kvar...

Till BF!

Ja, vad säger man, kl är 04.55 G och I sover sött och det lungt och stilla. Själv så vaknade jag för 45 minuter sen för att jag var så obekväm. Sen var jag tvungen att gå på toa, två gånger!! och nu kan jag inte somna om.

Tänkte ta tag i saken och packa eller åtminstone förbereda BB-väskan i helgen. G tyckte det var en utmärkt ide eftersom han inte har koll på vart allt är som jag säker kommer att vilja ha med mig. Det är helt otroligt vad mycket lugnare jag är den här gången och vad mycket mer aktiv jag är. Bara det faktum att jag går i trapporna i huset några gånger om dagen är ju 200% mer träning än jag fick när jag väntade I.

Idag är det kalas som gäller, vi ska äntligen till att fira en vän som fyllt 25(+5). Ska bli jättetrevligt att träffas tjejerna, äta gott, surra lite, eller massor och bara umgås. Kul att jag hinner med det innan det är dags.

Igår orkade vi inte laga mat så vi tog vårt fredagsmys, japp vi känner oss så mogna att vi börjat med fredagsmys, till O´learys och smaskade i oss quesidillas, hamburgare och strips. Såg på kvittot att vi fick gansak bra med rabatt, säkert för att I var så gullig och charmade tjejen i kassan :D. Det är faktiskt inte så dumt att ta en stund och umgås och äta gott tillsammans, tanken är att det bara ska vara jag och G när I har lagt sig, men idag fick han också vara med lite. Förra fredagen blev det räkor med härlig sallad, vitlökdipp och vitlöksbröd framför let´s dance. Ja, vi har bara hunnit med två gånger än så länge ;).

Det här blev ett lite rörigt inlägg om lite allt möjligt, men så får det bli ibland. En annan dag kan jag visa upp byxorna jag gjort till I och delge er ett härligt recept på skaldjurspajen jag gjorde i torsdags.

Hoppas andra kan sova bättre än mig just nu.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för igår, jag hade hur trevligt som helst...
Och nu väntar vi på den lilla loppan i magen som ska titta ut, vill ju snusa bara lite.
Och receptet på skaldjurs pajen vill jag ha så fort som möjligt, du förstår att jag bara älskar allt som har med skaldjur att göra...
//Kram Jane

florin design sa...

Hej! Oj, tiden har verkligen rusat iväg!!! Har tänkt på en sak. Om ni känner er bekväma med att I är med oss när te är dax så måste vi´ju verkligen träffs lite nu! Så att han oxå känner sig bekväm. Hur ni vill göra med detta är helt upp till er, vi tar inte illa upp om ni vill att han är med någon annan. Bar aså att ni vet att vi finns här, dygnet runt!

Deleine sa...

Hej. Jo det är alltid trevligt med att få göra egna besök på IKEA =O) Jag är juh ganska manisk när det gäller IKEA! Det är olika sorters frön, har ärligt ingen aning det är lite som en överraskning. Jag hoppas de kommer i morgon för då kan jag svara på vad det är!!!!

Deleine sa...

Öhm nääää.... Trodde du visste att jag inte kan bli det!!!!

Deleine sa...

Ungefär 11 dagar kvar? Eller har ni redan fått? Jag är som vanligt nyfiken här *ler*