tisdag 20 maj 2008

Nya bilen

Måste ju visa vår nya bil, vi är väldigt nöjda. G kan knappt bärga sig tills han får åkta ut i skogen och testa den i terräng med fyrhjulsdriften, inte blev det bättre när han fick höra att hans bror testkörde just sånna här bilar inför FN-tjänsten. Fatta vad coola vi är, det är ju vi och FN liksom! Laughing

Kul också att Isaac verkar älska bilen, han tjatar om den hela tiden. Men det är lite jobbigt också, när man stannar och säger att han måste kliva ur så låssas han inte höra, sen säger han bara "car, car" vilket betyder att han vill åka mer bil. Sen börjar han gråta när man väl lyfter ut honom och det enda som hjälper är att locka med att man kan gå in och kolla på bilen genom fönstret.

Nya bilen

6 kommentarer:

Gustav sa...

Hur cool som helst!!! :P

Anonym sa...

Snyggve-bilen ju! :)
Men vaddå, jag har inte hängt med här märker jag, är I tvåspråkig?

Anneli sa...

Japp, det är han! Sen han var 6 mån har G pratat engelska med honom. Vi tänkte vi skulle vara förutseende om vi hamnar utomlands när G är klar.

Anonym sa...

Snygg! Eller nja, bilar är inte snygga men fin för att vara en bil i alal fall :-)

Den ser ut att rymma en hel del, ska vi åka till Ikea???? På allvar alltså.

Nä, jag vet goda vänner är oxå oslagbara! Kram

/Lina

Anneli sa...

Lina: Eg så behöver vi inte på ikea nu, G köpte ju saker påvägen upp. Meeeen jag är väl inte så svårövertalad, speciellt inte om de har rea ;). Vi kan väl kolla om det skulle passa någon dag, det ultimata hade varit att åka en lör/sön och lämna barnen med papporna!

kulli sa...

haha kolla igen :-)

Fin bil å imorg blir det ikea för mig å V