söndag 12 april 2009

Bra påsk

Har vi här! Idag har hela familjen varit och badat på äventyrsbad i grannstaden, var lite kämpigt på väg dit men det gick bra och vi hade jätteroligt alla fyra. Ungarna var helt galna och totalt orädda :). Väl hemma slocknade tre av fyra.

Sen fick vi besök av fina familjen från alvik, så skönt att de stora pojkarna kan vara ute och leka nu, medans vi vuxna sitter i soffan och dricker kaffe. Alltid kul när vänner kommer och hälsar på, det gör inget att man blir trött sen, det är det värt!

Har inte haft så mycket ångest på sistone och jag ligger på spikmattan nästan varje dag, har väldigt ont just nu. Kommer att gå till sjukgymnasten/terapueten en gång per vecka fram till i juni och sen får vi se till sommaren. Så skönt att faktiskt göra något mer aktivt för att bli bättre.

Kul med ett litet mer positivt inlägg :).

5 kommentarer:

Gustav sa...

Eh.. hrmph.. fyra av fyra somnade visst... (pappan på soffan)

Cattis sa...

Vilken härlig påsk du verkar ha hat. Gott.

Eva-camilla sa...

Åh..vad skönt att det verkar ha vänt lite för dig nu :D att du mår bättre! Som du själv sa; ett positivt inlägg!
Kramar

Sindarin sa...

Skönt att se lite solstrålar hos dig =)

Sv: En del saker är givetvis mycket svårare att förlåta... om de ens går att förlåta. Du jobbar hela tiden med det som givits dig och något annat kan man inte begära. Och jag tycker att det verkar som om du också lyckas ganska bra. Vägen tillbaka tar man med små steg åt gången för att se till att man alltid har fast mark under fötterna. Ibland kan det vara frustrerande att det inte går "fort nog" men skulle det gå för fort tror jag att fallen tillbaka skulle bli större varje gång med.

*Ställer en påsklilja där i fönstret så att solen stannar kvar ett tag till*

Sindarin sa...

Du har fått en award av mig, kika i bloggen =)