tisdag 26 maj 2009

Faktiskt rätt bra dag

Idag när cyklade jag in till stan och det slog mig att om någon hade frågat hur jag mår, så hade jag för första gången på väldigt länge kunnat svara: Faktiskt rätt bra. Fatta vilken seger det känns som, även om livet skulle vara skit imorgon, så har jag fått ha en "faktiskt rätt bra - dag".

Inte illa pinkat på vår 3-åriga bröllopsdag och allt :).

5 kommentarer:

anu sa...

Grattis på bröllopsdagen! Hade för mig det, att ni gifte er samma år som oss, och dessutom inte alls så många dagar efter oss! :) Hoppas ni hade en mysig kväll tillsammans igår!
Kramar från Västerås

marlene sa...

Ni var så fina i går när jag såg er! Som en liten färgklick in i mitt liv för en kort stund. Kände mig glad hela dagen =)

Sindarin sa...

Njut för det ÄR faktiskt en seger. Min seger över mitt eget mörker var en vårdag för några år sedan när jag klev ut ur porten och såg en nyckelpiga landa framför mina fötter och kände hur jag blev glad. Jag drog ett djupt andetag och kände doften av vår/försommar i luften och insåg att mina ljusa dagar var fler än dom mörka.

Den dagen insåg jag att lycka inte är en miljon på banken utan att kunna lukta på blommorna och känna en stor tillfredsställelse av dom små sakerna i livet.

Jag tror på dig tjejen... vägen må vara lång och gå uppför vissa dagar... men du går mot ljuset och du förtjänar varenda liten solstråle som träffar ditt ansikte på vägen.

Stor kram

Cattis sa...

Grattis på bröllopsdagen. Vi hade 5år i fredags. ta vara på dagen, jag känner likadant
när jag har en "bra" dag. Jag är oerhört lycklig över just den dagen.

Blev ingen jogging idag, fungerade inte efter en sömnlös natt.

Kram Cattis

Eva-camilla sa...

Grattis på bröllopsdagen!

Vad skönt att du mår bra :D det är den känslan du ska hålla fast vid när de tyngre dagarna "knackar på"

Sv. Klart man kan gifta sig igen men det är ju inte själva bröllopet som är det viktiga..det är ju kärleken & lyckan man känner för varandra! och den verkar ni ju inte sakna :D
Kramar