torsdag 18 september 2008

Dag 3

Isaac är jättesjuk :(. Jag minns faktiskt inte senast han var såhär dålig, det enda han orkar är att ligga på soffan och titta på film, såklart att mamma låter honom se på film. Han orkar eller vill knappt äta något, det blir lite nyponsoppa och vindruvor, han ville inte ens ha majskrokar. Lucas är inte riktigt bra han heller, snorar, snörvlar, rosslar och är småkinkig. Fast det ska sägas att för att vara så sjuka som de är så är de ändå snälla och goa, finaste pojkarna i världen!

Har pratat med G nu, han lyckades ringa och säga godnatt till I, lillkillen blev så glad! Det är så sköt att får prata med honom men samtidigt så längtar man ju ännu mer. Det var kul ändå att hör att presentationen gått väldigt bra på fredag får vi veta precis hur bra...

Jag tror jag går på någon konstig superväxel just nu. Är ensam med två små sjuklingar och ändå gör jag mer än någonsin, tvättar, tar up soporna, fixar med disken och allt typ samtidigt, hur är det möjligt? Fast jag misstänker att jag är så spänd för att jag vet att jag måste klara mig själv just nu, är nog därför jag har huvudvärk, så jag kan som inte slappna av och för att inte slappa så gör jag extra mycket. Sådär som barn gör när de är börjar vara trötta.

För jag är trött, jäkligt trött, vi sover inte så bra någon av oss på nätterna och på dagarna finns som inte möjlighet för mig att sova. Det enda positiva med att G är borta är att jag inser hur mycket jag egentligen uppskattar honom, jag bara försöka bli lite bättre på att visa det och försöka att inte glöma det mellan varven.

Nä, nu ska jag titta på idol och äta godis, det har jag förtjänat!

2 kommentarer:

Kristina sa...

Jag kan promenera dina barn någon timme imorrn så du får sova om du vill?

Anneli sa...

Tack snälla du! Idag är det tack och lov bättre, vi har sovit lite dåligt men är mycket piggare, tack ändå!